Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجربه های سفرهای نوروز و عیدفطر استان اصفهان دوران پسا کرونا توشه راه میزبانی از گردشگران در فصل تابستان و سال آینده کشور برای مسئولان استانی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از اصفهان، نوروز ۱۴۰۱ به عنوان نخستین طلیعه بهار در قرن جدید و پس از دو سال سختی های کرونا به گونه‌ای گذشت که فرصت‌ها و چالش‌های زیادی را پشت سر گذاشت که هر کدام به اندازه خود جای تحلیل و بررسی کارشناسی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییرات در سبک زندگی و مهمان نوازی و استقبال از مسافران نوروزی قابل مشاهده بود که رفتار قابل توجهی در این ایام شاهد بودیم که به دنبال آن آسیب ها کاسته و ایمنی و سلامت رشد داشت.

روند فزاینده در حوادث همانند رشد حضور گردشگر نیز وجود داشته اما تناسب آن کم بوده و نگرانی‌ها کاهشی یافته که برای کاستن از معضلات و مشکلات بیشتر باید بیشتر شود.

طرح نوروزی و تعطیلات عید فطر حکایت از توسعه خدمات و افزایش گردشگر و خدمات نهادهای متولی بود که سرمایه ای برای اینده و تجربه های دوران پسا کرونا توشه راه میزبانی از گردشگران در فصل تابستان و سال آینده کشور برای مسئولان استانی شد.

افزایش بازدیدهای گردشگران از مناطق تاریخی

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان ۵/۷ میلیون نفر از آثار تاریخی این استان بازدید و ۵/۱ میلیون نفر در محل های اقامتی اسکان پیدا کردند.

اما این موقعیت و شرایط خاص تنها در نوروز خلاصه نشد و در ایام تعطیلات عید سعید فطر هم تکرار شد و علیرضا ایزدی افزایش مسافران خبرداد و اظهارداشت: به مناسبت عید فطر 8 میلیون تردد در جاده های استان اصفهان انجام و 600 هزار گردشگر از بناهای تاریخی این استان بازدید کردند.

وی ادامه داد: شهرستان های استان اصفهان در این مناسبت ها میزبانی خوبی از گردشگران داشتند و همکاری مسئولان محلی از مولفه‌های موثر در جذب بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان از رونق گردشگری در پهنه استانی به جای تمرکز در مرکزاستان خبرداد و اذعان داشت: گستردگی توزیع مسافر در سراسر استان بوده و موجب افزایش ماندگاری سفر تا بیش از سه روز در متوسط زمانی شده است.

وی ادامه داد: اجرای رویدادهای فرهنگی و هنری در سراسر استان و شهرستان ها در جذب مسافر و کمک به افزایش ماندگاری سفر نقش داشته و باید این موضوع را هر چه بیشتر مورد توجه قرار داد.

تصادفات چالشی برای حوزه گردشگری

ایمنی و کاهش تصادفات که مسئله مهم ایام خاص مثل نوروز و تعطیلات عید سعید فطر بوده و اگرچه  روند کاهشی داشته ولی جانباختن بیش از ۳۰ نفر در جاده های استان و ۱۴ نفر در مسیرهای شهری نگران کننده و نیازمند تدبیر بیشتر و راهکار سنجی در آینده می باشد.

افزایش ۹ درصدی ماموریت های اورژانس ۱۱۵ به تناسب افزایش سفرها رقم خورد و همه این مسائل حاکی از ضرورت افزایش ایمنی در سفر به عنوان ارکان مهم گردشگری می باشد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان واژگونی ناشی از خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیرمجاز و صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی را از جمله عوامل تصادفات و تخلفات رانندگان برشمرد و اذعان داشت: برخی از رفتارهای مخاطره آمیز و بی دقتی در رعایت قوانین آسیب های زیادی را به همراه داشته است.

سرهنگ اصغر زارع افزود: نظارت های پلیس افزایش یافته و همکاری رانندگان نیز فزاینده بوده اما باز نیاز به کار بیشتر در حوزه فرهنگی و همچنین اصلاحات هندسی در جاده ها می باشد.

همکاری مردم در خدمات رسانی به مسافران

شهردار اصفهان در این خصوص گفت: افزایش حجم سفرها و ورود جمعیت میلیونی به شهرها و نقاط گردشگری استان نیازمند خدمات رسانی مطلوب برای افزایش رضایتمندی بود که ستاد تسهیلات سفر در این خصوص تلاش و همت خود را بکار گرفت.

علی قاسم زاده ادامه داد: نهادهای اداری به تنهایی قادر به ارائه همه جانبه خدمات به دلیل محدودیت ها نیستند و ظرفیت مردمی برای این امر باید فعال شود.

وی مشارکت مردمی سرمایه مهمی برای اداره شهر  برشمرد.

هم افزایی بین بخشی برای رونق گردشگری

معاون عمرانی استاندار اصفهان با بیان اینکه تعامل خوبی بین نهادهای اداری برای این عرصه وجود دارد، اذعان داشت: در شهرستان ها با محوریت فرمانداری و سیاست گذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کار پیش رفته است.

مهران زینلیان بازگشایی آب سد زاینده رود و رودخانه جاری درا مهم خواند و اذعان داشت: این موضوع بر افزایش گردشگری و اثر گذاری بیشتر برنامه ها اثر گذاشت.

وی همکاری ستادهای شهرستانی و مدیران محلی را در ارائه خدمات به گردشگران مهم خواند و یادآورشد: تعاملات بین بخشی  در این حوزه توسعه یافته است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری اصفهان نوروز 1401 اصفهان مسافران نوروزی اصفهان استان اصفهان عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی و آموزش مجازی کشور بر لزوم عزم راسخ این دانشگاه در راستای ادامه آموزش‌های ترکیبی و بر حرکت در مسیر هوشمندسازی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جزء نخستین دانشکده و گروه‌هایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان راه‌اندازی شد و به واسطه اینکه موسس این دانشگاه دکتر احمدعلی فروغی از این رشته برخاسته بودند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای بر روی این رشته و دانشکده انجام شد و پس از آن با رشته‌های دندانپزشکی و حقوق توسعه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: رشته های روانشناسی و علوم تربیتی از نخستین رشته‌هایی است که تا مقطع دکتری در این واحد تدریس می‌شد و نخستین استاد تمام ما، فارغ‌التحصیل از همین دانشگاه بود.

نجفی متذکر شد: دانشگاه آزاد در استان اصفهان ۹۰ هزار نفر و در واحد اصفهان (خوراسگان) ۳۰ هزار دانشجو دارد و از این تعداد حدود ۳ هزار دانشجوی خارجی داریم و دنبال آن هستیم که از ملیت‌های دیگر به ویژه جنوب شرق آسیا هم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از دانشکده‌های بزرگ ما دانشکده تعلیم و تربیت است، ادامه داد: ما در این دانشگاه علاوه بر کلینیک روانشناسی، از وجود مزرعه تحقیقاتی، دامداری، کارخانه لبنیات، درمانگاه دندان‌پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان معتبر و فعال در حوزه‌های مختلف و سرا‌های نوآوری با حوزه‌های فعالیت متنوع از جمله هوش مصنوعی بهره می‌بریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد: در زمینه آموزش مجازی موفق شدیم که در ابتدای کرونا با کسب اجازه از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کنیم و از همان ابتدا با تلاش همکاران در واحد سامانه آموزش مجازی اختصاصی برای خود راه‌اندازی کردیم.

نجفی بیان کرد: تجارب خوبی در زمینه آموزش‌های ترکیبی داریم و در مسیر پیشرفت هستیم و درصددیم کلاس‌ها به سمت هوشمندسازی و متاورس برود، البته طبیعی است که گاه مقاومت‌هایی نیز از سوی برخی افراد صورت می‌گیرد، اما دنبال حرکت به این سمت هستیم و در این راه موفقیت‌های چشمگیری نیز به‌دست آورده‌ایم.

وی یادآور شد: در برگزاری کلاس‌ها از طرح نشاط و اجرای کلاس در محیط کارگاهی و اماکن مرتبط بهره بردیم و نقطه آغاز این طرح از دروس معارف و اجرای آن در اماکن فرهنگی بود و می‌خواهیم این طرح را به سایر دروس و رشته‌ها حتی درس‌های فنی و مهندسی نیز تسری دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • گره اندر گره
  • خدمات فرهنگی و عمرانی خارگ افزایش یافت
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • خدمات فرهنگی و عمرانی حوزه شهری خارگ افزایش یافت
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • میزبانی پایانه‌های مسافربری مشهد از ۲۰ میلیون زائر امام رضا(ع)
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان